PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un conductor amb una taxa d’alcoholèmia de 2,07 després d’un accident

També va ser arrestat un altre home que no va aturar-se quan els agents li van senyalitzar

Per El Periòdic

Un agent de Policia.
Un agent de Policia. | Policia d\'Andorra

La Policia ha detingut aquest cap de setmana a Escaldes-Engordany un conductor de 44 anys amb una taxa d’alcoholèmia de 2,07 arran d’un accident amb danys materials. L’home circulava per la carretera de l’Obac la matinada de dissabte quan va impactar contra un senyal vertical a l’altura de la rotonda d’Engolasters.

Segons informa la Policia a través d'un comunicat, quan els agents de circulació i els policies es trobaven senyalitzant l’accident perquè els Bombers poguessin netejar el vessament d’oli que es va produir a conseqüència de l’impacte, van veure com un cotxe es dirigia cap a ells a una velocitat elevada. Tant circulació com Policia li van fer els senyals perquè s’aturés, però el conductor no va parar i es van haver d’apartar perquè no els atropellés. L’home va frenar uns metres després a poca distància dels Bombers que estaven treballant a la zona. El conductor, de 20 anys, va donar positiu a la prova d’alcoholèmia amb una taxa de 0,94. Amb ell viatjaven tres menors d’edat.

També per conduir sota els efectes de l’alcohol els agents van arrestar a la parròquia d'Andorra la Vella una dona de 43 anys, a qui va controlar la matinada de diumenge per circular contra direcció en un carrer d’un sol sentit. Va donar positiu amb una taxa d’1,12. Divendres a la tarda a Sant Julià de Lòria es va detenir un altre home de 67 anys que conduïa tot i tenir el permís retirat i que, a més, també va donar positiu al control d’alcoholèmia amb una taxa d’1,28.

Finalment, aquest passat cap de setmana, en l’aparcament exterior d’un local d’oci nocturn de Canillo, la Policia ha arrestat dos homes de 25 anys amb 0,4 grams de cocaïna i petites quantitats de marihuana i haixix. Estaven consumint a l’interior d’un vehicle.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT