PUBLICITAT

Primer 'Dissabte d'art' jugant amb els asteques i la xocolata

  • Els infants aprendran d'on prové el cacau i com fer-lo servir com a pintura
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Centre d'Art d'Escaldes-Engordany (CAEE) acull a partir d'aquest dissabte la 6a edició dels Dissabtes d'art, un conjunt d'activitats didàctiques i lúdiques pensades pels més petits i amb l'objectiu de descobrir l'art. Les activitats presenten als infants diverses tècniques artístiques, giren entorn dels mestres de l'art, i es desenvolupen a la sala d'exposicions del CAEE. El primer Dissabte d'art d'aquesta nova temporada s'emmarca en l'exposició Art precolombí. La passió de Tórtola Valencia.

Així, aquest dissabte vinent els nens i nenes descobriran d'on prové la xocolata amb l'ajuda dels asteques. Aquesta activitat servirà per saber més coses dels aliments dels pobles precolombins que van habitar la zona de centre Amèrica, i especialment del cacau.

PINTAR AMB XOCOLATA / Aquest aliment servirà per acolorir dibuixos de les diferents cultures precolombines: pintar amb xocolata amb llet, utilitzar el negre de la xocolata amarga i crear colors a partir de la xocolata blanca. Per acabar, els infants faran un trencaclosques gegant del déu Quetzalcóatl, que segons la llegenda asteca va portar als homes el cacau com a regal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT