PUBLICITAT

L'Auditori Rocafort de Sant Julià recupera les projeccions de cinema per Setmana Santa

  • La sala de Sant Julià acollirà l'estrena de la pel·lícula Lorax i la projecció de films com Los idus de marzo i Contraband
27032012_santjulia
La consellera de Cultura i Joventut de Sant Julià, Maria Servat, i el director de Cultura del Comú, Jordi González de Alaiza, durant la reunió mantinguda amb el gerent adjunt d'Illa Carlemany, Josep Sabaté, i el responsable dels cinemes Illa Carlemany, Jose Jaime López.. Foto: ANA/ M.C.
El Comú de Sant Julià i els cinemes d'Illa Carlemany han arribat aquest dimarts a un acord per recuperar les projeccions de cinema a l'Auditori Rocafort del Centre cultural i de congressos lauredià. Aprofitant la Setmana Santa, la sala de Sant Julià acollirà l'estrena de la pel·lícula Lorax i la projecció de films com Los idus de marzo i Contraband. D'aquesta manera, la parròquia es retroba amb la tradició cinematogràfica després de més de cinc anys. Si la prova pilot té bona acollida, es reemprendran les negociacions per donar continuïtat al projecte durant la resta de l'any, tal com han reconegut ambdues parts.
Seguirà ampliació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT