PUBLICITAT

Unificació dels carnets de les biblioteques

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Govern va aprovar ahir la unificació dels carnets de biblioteca, amb l'objectiu de facilitar l'accés i la utilització dels serveis de totes les instal·lacions públiques d'Andorra. D'aquesta manera, els usuaris no hauran de canviar de carnet, sinó que podran fer servir el que ja tenen per poder accedir a totes les biblioteques. La iniciativa beneficiarà els més de 22.000 usuaris amb carnet que tenen actualment les biblioteques del país.

Es tractava d'una demanda feta des de l'Àrea de Lectura Pública i Biblioteques, que va plantejar la necessitat de crear per a tots els ciutadans del país un únic carnet de soci. El Principat compta actualment amb la Biblioteca Comunal de Canillo, la Biblioteca Comunal d'Encamp, la del Pas de la Casa, la d'Ordino, la de la Massana, la de Sant Julià de Lòria, la Biblioteca Pública del Govern a Andorra la Vella i la Comunal d'Escaldes-Engordany

Arran de la unificació dels catàlegs de les biblioteques públiques andorranes fa dos anys, la situació actual de vuit carnets diferents, amb reglaments d'ús també diferents, dificultava el funcionament sobretot del préstec interbibliotecari nacional. La previsió és que el carnet únic sigui operatiu coincidint amb l'inici del nou curs escolar, el pròxim mes de setembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT