PUBLICITAT

Steinbrecht-Aleix vol captar el turisme dels Emirats Àrabs

  • L'empresària arriba a acords estratègics amb operadors del luxe
GLÒRIA GURDÓ
ESCALDES-ENGORDANY

L'empresària Stéphanie Steinbrecht-Aleix, suma un nou portal al polèmic cometoandorra.ru. Es tracta de cometoandorra.ae, el portal destinat als Emirats Àrabs que ha adquirit perquè «no tenen neu, ni saben què és endinsar-se en un bosc, ni pujar cims» va explicar ahir, tot afegint que «a més, hem d'aprofitar que només estem a dues hores del Camp Nou en cotxe o només a 30 minuts de vol». Steinbrecht-Aleix va insistir en que «el llançament de les dues adreces electròniques promocionals d'Andorra està gairebé a punt. L'estructura de la pàgina ja està enllestida i la web estarà en anglès, rus i àrab». A més, també va explicar que «ens han contactat de www.barcelonaclass.com per unir esforços i oferir experiències premium prenent com a punt de partida els aeroports d'Alguaire i de Barcelona».

L'empresària va valorar molt positivament el fet de poder oferir un paquet conjunt amb l'operador barceloní «perquè si a Andorra tenim el millor après-ski del món, Barcelona és Barcelona, i un producte conjunt pot ser molt interessant tant per a ells com per a nosaltres».

Col·laboradors / Steinbrecht -Aleix també va explicar que «l'aliança estratègica amb Executive Services Business Aviation (ESBA) respon a diferents criteris»; entre els quals va destacar l'experiència en aviació privada i comercial, la disponibilitat absoluta –«tenen un servei de 24 hores» va insistir–, i la mobilitat geogràfica a totes les destinacions del món. També va afegir que «poden satisfer les demandes de transport aeri sigui quin sigui l'origen i la destinació, a més de la seva estreta vinculació amb els Emirats Àrabs». La versatilitat de servei d'ESBA, assegurada per una àmplia flota d'avions i helicòpters, és el que permetrà a l'empresària andorrana adequar-se a les necessitats de cada client.

Plataformes i experiències / Steinbrecht-Aleix va reconèixer que «l'aeroport de la Seu és privat i continuarà operant així durant el transcurs del 2013». Per això, «sense perdre les opcions dels jets privats, hem sospesat altres opcions com ara els aeroports de Barcelona i de Lleida per a l'aterratge de vols comercials» va puntualitzar, tot argumentant que «les experiències premium que volem oferir des d'Andorra començaran en el punt de partida d'aquests aeroports». No obstant això, Steinbrecht-Aleix prioritza l'opció de Barcelona perquè «tot i que l'Alguaire es beneficia de tasses aeroportuàries més econòmiques i d'una rapidesa en els protocols de check in i take off que Barcelona no ofereix, BCN és BCN». En quant a les experiències que vol oferir al turista d'alt poder adquisitiu va comentar que «tenim clar que l'experiència Andorra ha de començar en el moment de l'arribada a Espanya - sense descartar un aeroport internacional com el de Toulouse Blagnac, més endavant». L'empresària ja ha començat a dissenyar els paquets amb la col·laboració d'establiments hotelers per a estades de més de quatre dies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT