PUBLICITAT

La campanya 'Prou Residus' reparteix més de 300 ampolles de vidre reutilitzables

  • El Govern valora «la bona acollida» del programa per reduir els envasos de plàstic
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Les ampolles que reparteixen amb el lema "Aigua d'Andorra" Foto: SFG

La campanya Prou Residus engegada pel Departament de Medi Ambient està tenint una bona acollida entre la població, segons es valora des del Govern a través d'un comunicat. Una de les accions de la campanya és la promoció del consum de l'aigua de l'aixeta per evitar part de la generació dels residus d'envasos de plàstic, ja que s'estima que es generen més de 700 tones de residus d'ampolles de plàstic cada any a Andorra. Des del Govern assenyalen que el que més ha interessat als ciutadans han estat els tasts d'aigua teatralitzats que s'han realitzat amb la companyia Som-hi Teatre.

El primer tast es va fer el passat 22 de març amb motiu del Dia mundial de l'Aigua al Centre d'Interpretació i de l'Aigua del Madriu (CIAM) i el segon a Illa Carlemany. També es va obsequiar el públic amb una ampolla de vidre per envasar l'aigua de l'aixeta retolada amb el lema Aigua d'Andorra. En total, s'han repartit més de 300 ampolles i avui es faran nous tasts. La primera de les cates es farà a la Plaça del Poble a partir de les 13 hores, mentre que la segona es realitzarà al centre comercial Illa Carlemany a les 19.30 hores. Tots els assistents rebran una ampolla de vidre d'Aigua d'Andorra perquè la facin servir a les seves llars amb l'aigua de l'aixeta.

La campanya Prou Residus també ha permès conscienciar la població sobre la millora que suposa anar a comprar amb bosses reutilitzables mitjançant la realització de tres flashmobs en centres comercials, on s'han repartit més de 400 bosses tèxtils.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT