PUBLICITAT

Tres punts gairebé definitius en l'ajornat contra el Torreforta

  • El FC Andorra busca segellar la permanència que Ruiz fixa en 42 punts, set més dels que té
IVÁN MOURE
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Darío Isern, en el partit del diumenge passat al camp del Valls (0-0) Foto:J. J. BLASCO / FCA

El FC Andorra té avui una oportunitat d'or per segellar la permanència. L'equip que dirigeix Justo Ruiz afronta contra el Torreforta un dels partits ajornats per coincidència amb la selecció, és a dir, que és un dia en què no hi haurà passes enrere: o puntua o es queda on està. Aixovall decidirà el desenllaç, a les 20.30 hores.

L'Andorra arriba, a més, immers en una fantàstica ratxa de resultats que l'ha permès sumar 17 dels últims 21 punts i allunyar-se del descens. «Jo crec que aquest any baixaran cinc equips», va sospitar el tècnic tricolor ahir al matí en una suau entrenament matutí en petit comitè, amb Cristian Martínez, Ludo, Marc Pujol, Ilde, Darío i Subiza. Ara mateix és el Torredembarra el cinquè per la cua amb 28 punts pels 35 d'Ilde i companyia. A falta de sis jornades perquè acabi la Lliga –vuit per a l'Andorra, que té dos partits menys– Ruiz, massa caut, fixa la salvació en els «42 punts» i per això guanyar avui pot ser gairebé suficient per celebrar la permanència a Primera Catalana: «No seria definitiu, però sí faríem un pas importantíssim», va opinar l'entrenador tricolor. L'Andorra deixaria la zona vermella a deu punts amb un partit menys.

VENEN TRES RIVALS DIRECTES / El Torreforta arriba a la cita necessitat en estar a només un punt del descens però és que dissabte ve el Sants, l'1 de maig desplaçament a un Igualada que ja ha fet els deures i en dues setmanes desplaçament a Cervera. Hi ha per endavant, doncs, tres partits seguits a casa contra rivals de la part baixa: «En de deixar la feina enllestida aquests dies perquè després juguem contra els de dalt», va avisar Ruiz. Quedaran Viladecans, Santfeliuenc, Ascó i Vista Alegre.

Són bons temps que fan pensar que l'Andorra aconseguirà l'objectiu perquè a banda de la bona ratxa de resultats i joc la infermeria està ja pràcticament buida. Només queden Mejías i Roca, tot i que avui també faltaran Somoza i Moisés, que estan sancionats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT