Vinyes venç en 2RM i Carchat acaba segon en el grup N

• El jove pilot de Renault avança el de Suzuki en l'últim tram quan aquest havia punxat
VIGO

En primer terme Vinyes, Vinyes que va volar per tornar a vèncer en 2RM. A la galeria, Carchat i l'N4, al Rias Baixas. Foto: FOTO ESPORT

Joan Vinyes i Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600) van vèncer entre els vehicles de la Copa d'Espanya de 2RM fins a 1600 cc., en el 49è Ral·li Rias Baixas, tercera prova del Campionat d'Espanya d'asfalt. Per la seva part, Joan Carchat, el Renault Mégane N4, amb Alberto Garduño de copilot, van completar una magnífica actuació, acabant en la 7a posició de la general scratx, segona del Campionat d'Espanya de les categories 2,3 i 4, així com del grup N.

El divendres, sobre els dos trams més desfavorables per al Renault, Carchat va rodar a bon ritme, guanyant posicions en cada especial per remuntar des del lloc tretze, que va ocupar en el primer pas pel tram urbà de Vigo, fins al novè en el qual va concloure la jornada. Així, en la jornada de dissabte encara va millorar més, beneficiat també per la punxada de Vinyes. Així, Carchat va acabar 7è scrtax.

Per la seva part, l'equip Suzuki Motorsport de Vinyes va veure com se li escapava, en la recta final de la prova, la possibilitat de lluitar fins al final per entrar entre els cinc millors de la classificació absoluta. Una punxada a la roda davantera dreta en el segon pas per Fornelos, els va fer perdre dues posicions en aquesta classificació a més, de tota opció de millorar. Vinyes, però, destacava les seves ganes per ser entre els cinc primers scratx: «En 15 dies a Orense ho tornarem a intentar»».