PUBLICITAT

L'ACA vol repetir l'experiència del divertit Carbage Run l'any que ve

  • 550 cotxes i 1.700 persones han passat pel Grandvalira Circuit, un punt de la ruta
EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Periodic
Els vehicles estacionats al circuit del Pas de la Casa Foto: ACA

L'Automòbil Club d'Andorra (ACA), entitat col·laboradora de la cinquena edició de la Carbage Run, ha fet una valoració molt positiva de la cursa que fomenta la promoció turística d'Andorra i els esdeveniments relacionats amb el motor i segons el secretari general de l'entitat, Toni Sasplugas, «ha donat molt ambient al Grandvalira Circuit i al Pas de la Casa». En nom de l'ACA, de fet, s'ha mostrat encantat per la originalitat d'aquesta carrera i va resenyar sense dubtar que vol repetir: «Ens agradaria que la cursa tornés al Principat aquest hivern. Estem contents que el ral·li passi per Andorra».

El Carbage Run és un ral·li amateur de cinc dies per Europa amb cotxes que no poden costar més de 500 euros i que els propietaris preparen i decoren. La ruta d'aquesta edició presenta un recorregut de 3.000 quilòmetres, surt de Hardenberg (Holanda) i passa per Mengen (Alemanya), Torí (Itàlia), la Camarga (França) i Andorra, abans d'acabar a Barcelona. En aquesta edició hi ha hagut una participació de 550 cotxes i entre conductors, organització i acompanyants, la prova ha portat unes 1.700 persones fins a Andorra.

El dijous passat, des de les cinc de la tarda i fins a la una de la matinada, van arribar a Andorra els participants d'aquesta edició. «Molts han aprofitat la jornada per anar de compres al poble encampadà», va indicar Sasplugas.

El mateix dijous al vespre el Grandvalira Circuit va acollir la comitiva d'aquesta esbojarrada cursa de cotxes, on es van poder veure els vehicles i es van fer concerts i activitats; i ahir al matí, destí a Barcelona, on els esperava la meta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT