PUBLICITAT

Visca Andorra!

  • Els artistes han tingut dues setmanes per aprendre la coreografia
L.F.M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: L.F.M.

«Forse allora mi ricorderai/un sorriso sulla faccia mia/ubriaco di nostalgia/s'alzerà nel vento polvere/poi sarò vicino a te/poi sarò un ricordo per te». Com diu la primera cançó, Scalada va despertar somriures en recordar l'espectacle, però no tan sols del públic, també dels artistes. Més que somriures, eufòria al backstage després de l'estrena. Ovació pel director, pel coreògraf, crits de «Viva Andorra!», abraçades i felicitacions. «Has estat espectacular!», li diu l'home del cub a l'home àliga, el protagonista de les cordes de la primavera andorrana.

Els trenta artistes de l'espectacle creat especialment per a Andorra són del «planter del Cirque du Soleil, gent que té un nivell molt alt i amb la que volem treballar en un futur», va explicar Stéphane Boko, el coreògraf. Aquests artistes, doncs, no es coneixien abans de trobar-se aquí, «però nosaltres si els coneixíem perquè sabíem qui necessitàvem».

Només han tingut dues setmanes per assajar en grup tota la coreografia, amb sessions d'entre vuit i deu hores diàries, però l'estrena va ser un èxit, i «ho hem aconseguit perquè tenim els millors artistes». A més a més, Boko va afegir que «sempre és bonic veure uns artistes que no es coneixen i que saben que han d'aconseguir en dues setmanes muntar un espectacle, això és el que puja l'adrenalina i la màgia».

I, segons Boko, aquí no s'acaba tot i intentaran anar evolucionant a mida que es duguin a terme les representacions, i que procuraran donar a Scalada «més emoció».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT