PUBLICITAT

Sánchez, Zengotita i Martí, units per un projecte comú

  • Schreiner ja entrena amb l'equip i Green serà al Poliesportiu dilluns
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
D'esquerra a dreta, Éric Sánchez, Asier Zengotitabengoa, Gerbert Martí i Solana, durant la presentació d'ahir Foto: ÀLEX LARA

El projecte del BC River Andorra és el que ha cridat l'atenció dels tres fitxatges que ahir va presentar en societat el club. El base Éric Sánchez, l'aler Asier Zengotitabengoa –Zengotita– i el pivot Gerbert Martí van assegurar que van acceptar l'oferta andorrana pel que ofereix com a idea esportiva, fins i tot deixant de banda, com va ser el cas de Zengotita.

«Jugar a l'ACB és maco, però no ho és tot», va dir ahir el jugador basc, per afegir-hi: «Aquest és un projecte ambiciós i això és el que m'ha motivat. Per qualsevol jugador, el seu somni és aconseguir un ascens amb el teu equip». En aquesta línia es va moure el pivot Martí, que va dir que el River va ser «el primer equip que va preguntar per mi», i que després de la temporada que va fer el conjunt andorrà l'any passat, «si confien en mi per millorar, això ho valoro molt». Martí, que arriba de LEB Plata, assumeix que a Or trobarà «pivots més durs», i té com a missió en aquesta pretemporada posar-se a to en defensa: «Hauré de ser més important en defensa que en atac, però sempre mantenint el nivell». Martí es va valorar com un pivot que també té un bon joc exterior, precisament on Zengotita és una arma molt important: l'any passat amb el Leyma Corunya, 14,7 punts per partit. «M'agrada millorar en tots els aspectes», va dir referint-se a la defensa, per afirmar amb rotunditat: «S'ha de defensar, però sense oblidar-se del que és el bàsquet, que és sumar més punts que el rival».

Dels tres jugadors, però qui més pressió tindrà per molt que intenti amagar-ho serà el base andalús Éric Sánchez. L'exjugador del LOBE Osca jugarà on ho va fer Dani Pérez, ara al Fuenlabrada d'ACB: «Ell és esquerrà i jo dretà, ja som distints. Intentaré aportar el que em demani l'entrenador i fer millor els meus companys portant el ritme».

ELS FITXATGES QUE QUEDEN, ENCARA NO / Les incorporacions dels dos últims homes que necessita el River –un escorta i un pivot– encara hauran d'esperar. Fins diumenge el club espera tancar un o els dos fitxatges, i Francesc Solana, el director general, parlava ahir de «paciència», tot i assumir que el cos tècnic demana quan abans millor que hi sigui la plantilla al complet: «Estem esperant els descartes d'ACB i els jugadors que dubten d'altres ofertes».

S'INCORPORA SCHREINER I GREEN DILLUNS / L'austríac Thomas Schreiner va arribar dimarts a la nit al Principat i ahir ja va participar de la doble sessió d'entrenament. Diumenge vindrà Shaun Green, que dilluns passarà la revisió mèdica i entrenarà amb els seus nous companys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT