L'Encamp s'avança però cau 4-2 a la Futsal Cup

VARNA

La primera jornada de la Futsal Cup va acabar sent la primera derrota del FC Encamp, que s'enfrontava a l'equip macedoni Zelezarec a Varna (Bulgària), on fins dissabte es disputa aquesta ronda preliminar. 4-2, tot i avançar-se en el marcador els encampadans gràcies a Neira.

Només passats cinc minuts de l'inici del partit, Óscar Neira marcava per al conjunt encampadà un 0-1 que permetia somiar. Però el somni va durar 21 segons, just el temps que va trigar el conjunt d'Skopje en empatar gràcies al gol de Ferid Agushi. A la mitja part semblava que el resultat no es mouria, tot i les ocasions que van tenir els dos equips, però en el minut 17 Zoran Leveski va posar el 2-1.

En la represa, als 18 segons de joc Dragan Petrovic va fer el 3-1, i tot i que la resposta encampadana va arribar amb el gol de Quim Salvat en el mateix minut, el resultat només va canviar quan a 22 segons del final del matx Gligorov va anotar el 4-2 definitiu. Avui, a les 19.30h, l'Encamp juga contra els locals del Varna.

En l'altre partit del grup E disputat ahir, precisament l'equip búlgar va derrotar per un contundent 6-0 el Shahumyan d'Armènia, i és el líder.