PUBLICITAT

El futur del bar del Telecabina es coneixerà el mes vinent

  • El comú canillenc estudia si es fa càrrec de la gestió directa com ja va passar l'hivern passat
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
El bar-restaurant de l'edifici del Telecabina a Canillo. Foto: ANA

El Comú de Canillo està estudiant el futur immediat del bar-restaurant situat a l'edifici del Telecabina, que es troba actualment tancat. L'establiment, l'espai del qual és propietat del Comú, va estar gestionat per Ensisa fins a finals de la temporada 2011-2012, i durant l'hivern passat, després que els llogaters que va trobar el Comú ho deixessin al febrer, va ser la mateixa corporació qui se'n va fer càrrec directament fins a final de temporada.

Ara la intenció és buscar nous llogaters que se n'ocupin, i en cas que no hi hagués ningú interessat, el Comú estudiarà si pot assumir la gestió directa, tenint en compte que l'hivern passat va haver de fer front a pèrdues.

La consellera de Social, Sandra Balcon, va explicar que durant el setembre s'abordarà la qüestió, i que no descarten que a llarg termini es pugui donar un nou ús a aquest espai. Balcon, va indicar que el bar es va gestionar amb personal del Comú i un eventual, de manera que el cost va ser mínim, però que de tota manera el negoci va donar pèrdues en lloc de beneficis. Balcon atribueix el poc èxit de l'establiment al fet que és un espai «massa gran» i amb una ubicació «difícil». De fet, durant l'hivern passat es va mirar d'atreure la gent del poble amb preus més adients a aquest públic, però va ser complicat pel fet de tenir un horari lligat a l'estació d'esquí. Històricament, però, la consellera va recordar que quan estava gestionat per Ensisa hi havia hagut algun any bo.

COMPÀS D'ESPERA / Així, durant l'estiu ha estat tancat, i ara estan a l'espera de si hi ha gent interessada en fer-se'n càrrec o si ho tornen a obrir des del mateix Comú, perquè «fa mal al cor tenir-ho tancat».

La consellera va dir que no és segur que ho pugui tornar a assumir el Comú perquè «hem de veure els números», però va voler ser optimista recordant que de cara a la propera temporada està previst potenciar l'entrada a pistes des de Canillo, cosa que podria fer augmentar la clientela de l'establiment. No es descarta que més a llarg termini l'espai es pugui dedicar a un altre ús. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT