PUBLICITAT

Andorra serà properament un país 'Bikefriendly'

  • Un equip es desplaçarà al Principat per adherir hotels al segell de qualitat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una noia en bici per les Pardines. Foto: ÀLEX LARA

Bikefriendly, el segell de qualitat d'allotjaments amics de la bici, s'ha fixat en Andorra com a país amb una important oferta en cicloturisme i d'allotjaments preparats per acollir als amants d'aquest esport. Per aquest motiu, una part de l'equip de Bikefriendly es desplaçarà els propers mesos a Andorra amb la intenció d'incorporar el màxim d'hotels possibles a la seva xarxa internacional d'allotjaments.

Actualment aquesta xarxa compta amb més de 50 allotjaments. Tots tenen el segell de qualitat de cicloturisme al Pirineu Català, la Costa Brava, el Pirineu Aragonès, Navarra, Cantàbria, Astúries, Lleó i Andalusia.

Els establiments associats a Bikefriendly ofereixen serveis específics per al cicloturista. Com per exemple, un taller per a bicicletes, zones de neteja, guardabicis i servei de rutes –almenys sis–, entre d'altres.

Segons va assegurar aquest grup, Andorra és un «escenari ideal per al cicloturisme, ja sigui de muntanya o de carretera, un fet que unit a la seva completa xarxa de rutes i ports de muntanya senyalitzats específicament per al ciclisme, està convertint el Principat en un país de referència per a la pràctica del cicloturisme». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT