L'Encamp falla dos penals però rep una golejada (10-0)

VARNA

Ahir el FC Encamp es va poder avançar davant del Varna, l'equip local i el gran problema del grup E de la fase preliminar de la Futsal Cup que es disputa a Bulgària, però Raventós va fallar un penal als 4 minuts de joc. D'aquí es va passar en deu minuts a un 4-0 amb què es va anar al descans, i la segona part, tot i la lluita dels de Moisés, va acabar per confirmar la derrota i la golejada per 10-0 en la segona jornada d'aquesta lligueta.

PASSEIG DEL ZELEZAREC: 1-13 / En l'altre partit del grup E, el Zelezarec de Skopje (Macedònia) no va tenir pietat del seu rival l'equip armeni del Shahumyan de Yerevan, al qual va derrotar per un contundent 1-13.

Avui és dia de descans per a tots els equips, que tornaran a jugar demà la que serà l'última jornada d'aquesta fase preliminar. L'Encamp s'enfrontarà al Shahumyan per evitar l'última plaça del grup. Serà a les 17.00h. Després, a les 19.30h, duel per ser els campions de la fase entre els locals del Varna i el Zelezarec.