PUBLICITAT

Giribet renuncia a la FAF

  • L'actual president de la Federació de Futbol al·lega «motius personals i de salut» per no presentar-se a la reelecció el pròxim 9 d'octubre
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Toni Giribet, el 15 d'octubre de 2009 quan va guanyar les eleccions Foto: TONY LARA

No era públic, però en l'ambient ja es respirava que l'actual president de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), Toni Giribet, no es presentaria a la reelecció. Ahir ell mateix, a través d'un comunicat enviat als mitjans de comunicació, va fer oficial la seva renúncia, al·legant «motius personals i de salut». D'aquesta manera, Victor Santos, que havia estat vicepresident amb Giribet, i que encapçalarà una de les llistes, es presenta com el màxim favorit.

Toni Giribet va accedir a la presidència de la FAF en les anteriors eleccions, celebrades el 15 d'octubre de 2009. Per a les actuals, la seva presència en una llista era complicada vet que ara fa gairebé un any va patir un atac al cor que el va obligar a ser ingressat i mantenir repòs durant uns dies. Aquesta situació va fer que es replantegés la seva situació personal, i finalment la decisió que ha pres és deixar via lliure a altres candidats i projectes al front de la FAF.

El termini per presentar les candidatures a la presidència es va obrir dijous passat i finalitzarà el 26 de setembre. Les eleccions estan previstes per al 9 d'octubre.

L'últim any de Giribet a la FAF es va saldar amb un superàvit de 60.000 euros. Amb ell al capdavant del màxim ens que regeix el futbol i el futbol sala nacional, ha incorporat Koldo Álvarez al combinat absolut, ha comptat amb Justo Ruiz per dur la sub-21 i compaginar això amb el FC Andorra, d'on es nodria la tricolor, i s'ha apostat per una Lliga Nacional que intenta créixer amb noves instal·lacions, com ara Alàs, Ordino, la preservació de la gestió del Comunal, i el gran projecte que és tenir l'Estadi Nacional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT