PUBLICITAT

Crèdit Andorrà compra el 9,9% de Banque Genevoise de Gestion

  • L'entitat compta amb un volum de negoci de 406 milions de CHF
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La seu de Banque Genevoise de Gestion, a Ginebra Foto: CRÈDIT ANDORRÀ

El Grup Crèdit Andorrà ha acordat, en una primera fase, la compra d'una participació del 9,9% de l'entitat suïssa Banque Genevoise de Gestion. Des de l'entitat andorrana van assenyalar ahir que l'operació referma la posició del grup a Suïssa, on està present des del 2003 amb la societat gestora de patrimonis Private Investment Management, també amb seu a Ginebra.

Crèdit Andorrà va destacar que Suïssa, «tradicional plaça financera caracteritzada per la seva estabilitat i discreció» és per al grup «un emplaçament estratègic clau en la consolidació del projecte global de Wealth Management, amb el qual presenta una proposta de valor al client basada en una àmplia oferta d'inversió a escala internacional i una plataforma multibooking».

Banque Genevoise de Gestion va néixer el 1988 com una entitat de banca privada, tot i que els seus orígens es remunten al 1968, quan el seu fundador i actual president, Anastasio Aleman, va crear una societat d'assessorament financer. Presta serveis de gestió global per a clients institucionals i grans patrimonis sota els principis i valors de seguretat, solvència, discreció, servei personalitzat, professionalitat, independència i, com a valor central, l'orientació total al client.

Banque Genevoise de Gestion compta amb un volum de negoci gestionat de 406,6 milions de CHF (francs suïssos), segons les dades del 2012. A més, comparteix amb el Grup Crèdit Andorrà una oferta de valor basada en serveis personalitzats de banca privada boutique.

PAS EN LA INTERNACIONALITZAZIÓ / De la seva banda, el conseller delegat del Grup Crèdit Andorrà, Josep Peralba, va afirmar que aquesta operació «és un pas important en la nostra internacionalització. Comptem amb una plataforma global de banca privada molt sòlida, que reforcem encara més amb l'ampliació de la nostra presència a Suïssa, una plaça amb la qual ens sentim identificats i que considerem clau per la seva solvència i tradició».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT