PUBLICITAT

La Policia deté un andorrà de 20 anys amb 93 grams d'haixix

  • En total, es van produir 13 detencions la setmana passada
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Policia va detenir 13 persones durant la passada setmana relacionades amb diversos delictes. Concretament, tres dels detinguts ho són per presumptes delictes contra la salut pública, un contra el patrimoni, sis contra la seguretat del trànsit i tres per altres delictes. Una de les operacions més destacades es va produir diumenge a la Massana, quan els agents van detenir un andorrà de 20 anys, amb 92,7 grams d'haixix com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de producte estupefaent. El noi va ser detingut mentre realitzava una venda.

Pel que fa la resta de casos relacionats amb la salut pública, la primera es va produir a la frontera del riu Runer, quan els agents van detenir un jove no resident de nacionalitat espanyola de 25 anys, amb 0,2 grams de speed com a presumpte autor d'un delicte d'introducció i possessió de droga tòxica. El mateix diumenge, la Policia va detenir a l'aparcament d'un local d'oci de la Massana, un andorrà de 23 anys amb 0,7 grams de cocaïna.

D'altra banda, durant la passada setmana la Policia també va detenir sis persones per superar els límits d'alcoholèmia permesos.

Finalment, dilluns, la Policia va detenir a Andorra la Vella, un home no resident de nacionalitat russa de 31 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'estafa. L'home es va allotjar el 9 d'octubre en un hotel d'Escaldes, on hauria contret una despesa de 3.058 euros per serveis d'hostaleria i restauració, a més de 1.966 euros en mitjans de transport (limusina i taxi) i el serveis d'un traductor. L'home no disposava de diners per pagar els imports, motiu pel qual part dels perjudicats han cursat les corresponents denúncies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT