PUBLICITAT

Els mòduls de la Covanella estaran desmuntats a finals d'any

EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Els mòduls de la Cobanella Foto: ÀLEX LARA

Els treballs de retirada dels mòduls i condicionament del terreny de la Covanella d'Ordino, que tenen un cost de 139.903,76 euros, estaran enllestits a finals d'any. El terreny, que era propietat de la Casa Rosell, pertany al Govern d'Andorra en tenir la titularitat dels béns de l'herència. Aquests mòduls havien acollit les aules de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança mentre s'estava construint, i fins el curs passat també s'hi havia ubicat la cuina centralitzada durant uns anys. Momentàniament també havia acollit altres infraestructures lúdiques i culturals.

El 26 d'abril del 2002 el Govern va signar un conveni de permuta amb la societat SAPER SL, segons el qual el l'Executiu cedia 10.416,70 metres quadrats a canvi d'una altra parcel·la propietat de SAPER SL, anomenada Prat Gran. Es van cedir 889,96 metres quadrats per l'eixamplament del carrer Carrera Nova. Una part del terreny estava ocupada pels mòduls prefabricats que havien estat destinats a centre escolar abans de la construcció de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança.

Tot i que el Govern encara no ha fet saber què es farà amb aquest terreny un cop quedi buit, la consellera d'Educació, Joventut i Cultura d'Ordino, Gemma Riba, va reconèixer que es treballa per trobar un emplaçament definitiu a l'skate parc i que la voluntat «és mantenir la proximitat del futbet a les escoles de primària i acostar l'skate parc als escolars de segona ensenyança». Així, «la situació es podria resoldre», segons va manifestar Riba i recull l'ANA, «quan es desmuntin aquests prefabricats que acollien part de les instal·lacions de l'escola de segona ensenyança».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT