PUBLICITAT

Pla d'1,8 milions per millorar l'accessibilitat a la via pública

  • Una comissió analitzarà els programes de l'ONCE que més s'adiuen al país
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

L'edifici administratiu del Govern va ser la seu ahir al matí de la reunió anual del Consell Nacional de Discapacitats (Conadis), amb la participació de tots els agents implicats. Un dels punts tractats en la trobada va ser la reiterada demanda de les associacions de millorar tant l'espai públic com els edificis administratius en termes d'accessibilitat. En aquest sentit, i tal i com va informar la ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, el Govern ha reservat una partida 1,8 milions d'euros, emmarcat en un programa a quatre-cinc anys vista, per a la millora de la via pública i la xarxa de comunicacions viàries. Pel que fa als edificis públics, s'està fent un inventari de les principals necessitats per determinar la inversió a realitzar, tot i que la ministra ja va avançar que hi ha aspectes com la renovació de les entrades dels immobles i els lavabos, els quals ja s'han decretat com a necessaris i es milloraran properament.

D'altra banda, i també en el marc de la reunió de la Conadis, Rodríguez va informar de la creació d'una comissió per tal d'avaluar tots els programes que actualment ofereix l'ONCE espanyola, i determinar així quins són els més escaients per a Andorra. Comptarà amb la participació de les associacions de discapacitats, part directament implicada ja que seran ells els que desenvoluparan els programes.

A la trobada d'ahir no es va concretar cap aspecte pel que fa a les mesures d'inserció laboral reclamades per les associacions. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT