PUBLICITAT

Vila demana més inversió als barris i menys a Meritxell

  • El conseller comunal també proposa que es canviï el sentit de circulació de l'avinguda
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

El conseller del grup mixt al Comú d'Andorra la Vella, Josep Vila, considera que la corporació hauria d'invertir més en els barris, en comptes de dedicar tants esforços a l'avinguda Meritxell. En una entrevista a l'ANA, Vila considera que el Comú inverteix en una avinguda «on ja s'hi ha invertit i no hi havia cap urgència de fer-ho». En canvi, afegeix que «es deixen de banda zones històricament desafavorides com Santa Coloma, Ciutat de Valls, Prada Ramon o el Casc Antic». El conseller comunal també proposa que es canviï el sentit de circulació de l'avinguda Meritxell, per tal de «facilitar» l'entrada a la parròquia dels turistes que vénen del Nord.

Vila assegura ser conscient que «Meritxell és el motor de la parròquia, però això és com un cotxe: si tenim el motor que va bé, però no van el volant o les rodes, malament anirem».

En matèria de millores, Vila enumera fins a sis qüestions que a parer seu caldria resoldre. Per una banda, les voravies d'alguns barris, que creu que estan força malmeses. Per una altra, l'enllumenat del barri antic, que Vila considera que és deficient i això fa que la zona «faci por». Per una altra banda, en matèria d'equipaments comunals assegura que «s'ha deixat de fer el manteniment d'edificis com el de Santa Coloma o els Serradells», i considera que si no es va fent el manteniment, «d'aquí uns anys s'hi hauran de fer actuacions d'urgència i hipotecarem als comuns que vinguin».

Una altra qüestió que Vila veu urgent és el soterrament d'escombraries, especialment en zones com el barri antic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT