PUBLICITAT

Dilluns, bandera verda a les inscripcions

  • La 43a edició tornarà a comptar amb un màxim de 90 places i es disputarà el 13 i 14 de setembre
el periòdic
escaldes-engordany

Després del ple absolut de participació registrat l'any passat, el Ral·li d'Andorra històric torna a adquirir protagonisme aquests dies. El dilluns vinent es donarà la bandera verda a les inscripcions, que com sempre es podran fer a través de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA), i que repetirà amb un sostre màxim de 90 places.

També sortirà a la llum el reglament de la 43a edició, centrada en tres pilars bàsics: la bellesa de les muntanyes del país recollida en un itinerari secret fins a l'últim moment; la cursa en carretera tancada; i la mesura de la regularitat feta mitjançant la traçada ideal, un aspecte pioner de la cita andorrana.

Novament serà una carrera desgloçada en dues jornades de competició, que seran el 13 i el 14 del setembre vinent. Ordino repetirà com a centre neuràlgic, tot i que creuarà mig país. La desfilada de turismes clàssics estarà centrada en tres categories, sempre amb cotxes fabricats entre el 1970 i el 1985 principalment.

El primer dia hi haurà cursa de dia però també trams nocturns, de cinc de la tarda a dotze de la mitjanit. 8 trams de regularitat dels quals dos seran nous i inèdits. L'endemà diumenge la festa prosseguirà des de les nou del matí a les dues de la tarda. 4 especials més que formaran un total de 12 traduïts en uns 110 quilòmetres.

Al 2013 es van cobrir les 90 places a principis d'agost. Aquest camí, l'ACA va camí de superar-se.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT