PUBLICITAT

Naturlàndia comptarà amb pista de vòlei platja

R. M. S.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Naturlàndia construirà una nova pista d'esports als terrenys que disposa a la cota 1.600. L'empresa laurediana acollirà a partir del 22 de juny unes Colònies de vòlei platja en què hi té molt a dir la gent del CV Andorra. Amb Lluís Hillaire de cap visible i Daniel Mininel de monitor principal, s'espera rebre uns 290 nens d'entre 10 i 16 anys en sis torns, a un per setmana, fins el 2 d'agost.

Amb 40 nens en el primer torn de 10 a 12 anys, i 50 per a la resta de grups d'edat, la intenció és arribar al màxim número possible de canalla que, qui sap, en el futur pugui tenir interès per aquest esport. Es tracta d'una nova proposta que rep el suport de Naturlàndia, que aprofitarà les noves instal·lacions del seu alberg per acollir-ne els participants. El preu serà de 350 euros per nen i per setmana, tot i que hi haurà una rebaixa de 50 euros en cas d'haver-hi germans o si la intenció és ser-hi dues setmanes.

El camp de vòlei platja –es podria fer fins i tot un segon– estarà construït abans del 15 de juliol per acollir aquesta cita.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT