Bon test de Cardelús abans de prosseguir el CEV Repsol

ALCARRÀS

Xavier Cardelús viurà la tercera cita del campionat FIM CEV Repsol de Moto3 el pròxim 8 de juny a Motorland, un circuit talismà per a ell, i ho farà després de viure aquest cap de setmana passat un bon test al circuit d'Alcarràs.

El pilot andorrà va provar per tercera vegada la Kawasaki al traçat lleidatà, on va cobrir poc més de 60 voltes però millorant els seus registres en gairebé tres segons per acabar rodant en 1min 40s, un temps que està al nivell del rècord del circuit a la categoria de Supersport. «Entrenar amb aquesta moto em va molt bé i m'ajuda molt a millorar per quan pujo a la meva KTM de Moto3», va assegurar. Cardelús farà un últim test amb la resta de pilots de Moto3 demà i dimecres a Alcanyís però motivat pel darrer precedent a Motorland, on l'any passat va fer la millor cursa de la temporada quedant-se a una sola dècima de puntuar per primera vegada en un campionat al qual en aquest curs suma 10 punts (dues onzenes posicions). «Espero que aquests dos dies d'entrenaments serveixin per consolidar el bon treball fet fins ara», va indicar.