PUBLICITAT

Espanyol, Osasuna i Athlètic de Bilbao, campions del Francesc Vila

  • La selecció nacional acaba desena en benjamí, sisena en aleví i última en femení
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

L'Osasuna, l'Athlètic de Bilbao i, com és habitual, l'Espanyol, han estat els campions en el quinzè aniversari del Memorial Francesc Vila d'aquest cap de setmana. Els camps d'Aixovall i Ordino van ser els centres neuràlgics durant la jornada de dissabte. Diumenge va ser el torn de les finals i es van jugar a l'Estadi Comunal, com a avantsala de la final de Copa, que posaria el punt i final a una jornada complerta de futbol a les sis de la tarda.

32 equips i més de 400 persones van ser part activa d'una competició internacional de la base que va tornar a tenir les grades ben plenes. Era fàcil veure pels carrers de la capital les diferents delegacions, en una potent iniciativa de turisme esportiu.

En la categoria benjamina l'Espanyol, fent honor a la potent base que té, va guanyar la final al Vila-real en la tanda de penals i el combinat tricolor va finalitzar desena, per davant d'entitats com l'Slavia de Praga i el Bilbao. En la categoria alevina, l'Osasuna va evitar el doblet a l'Espanyol en vèncer a la final, mentre que els tricolors van obtenir un digne sisè lloc i el Bilbao va ser el campió femení en superar en el derbi a la Reial Societat. Andorra no va poder evitar ser vuitena i última.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT