PUBLICITAT

La Seu licita obres de millora dels carrers per 226.000 €

  • Els treballs s'inicien avui i s'acabaran a mitjans d'agost
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El passeig Joan Brudieu de la Seu d'Urgell també estarà en obres Foto: EL PERIÒDIC

Les obres de millora d'una dotzena de carrers de la Seu d'Urgell arrenquen avui i s'allargaran fins a mitjans del mes d'agost. L'ajuntament va adjudicar-les a l'empresa Sorigué SA per un import total de 226.003,22 euros. En un comunicat de premsa, fet públic ahir, el consistori urgellenc «agraeix la comprensió dels veïns davant les possibles molèsties que puguin ocasionar les obres a la circulació de cotxes i persones». I recorda que els treballs consistiran en la repavimentació i pintura horitzontal d'un total de 12 carrers i diverses zones puntuals de la trama urbana de la ciutat.

Per evitar que la població pateixi més molèsties de l'estrictament necessari, l'ajuntament també informarà prèviament «els veïns dels carrers afectats a través d'un comunicat que trobaran a les seves bústies on s'explica l'inici de les obres i la seva afectació al trànsit rodat».

Els carrers afectats / L'ajuntament també va anunciar ahir que els carrers que es repavimentaran són: carrer Germandat de Sant Sebastià; carrer Llorenç Tomàs i Costa; carrer de Circumval·lació; carrer Comtat d'Urgell; passeig del Parc; carrer Canal Baridana; passeig Joan Brudieu; final del carrer Sant Joan Baptista de la Salle i carrer Migdia; avinguda Garriga i Massó; carrer Perafita; carrer Mare Janer; passatge dels Verns; i carrers de Ponent i Garbí, entre d'altres actuacions puntuals. I va insistir en que «obres es duen a terme pel desgast que sofreixen els paviments del vials de la ciutat, especialment durant les èpoques hivernals».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT