PUBLICITAT

Una furgoneta sense frens s'encasta contra una rotonda

  • L'home, ferit lleu, va acabar xocant contra la cabina del Funicamp
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Bombers treu l'home, atrapat dins del seu vehicle, ahir Foto: ANA / g. l.t.

Una furgoneta es va encastar ahir a primera hora del matí contra la cabina del Funicamp que hi ha a la rotonda de Valira Nova, a Encamp. Com a conseqüència de l'impacte, el conductor i únic ocupant del vehicle va quedat atrapat i va haver de ser excarcerat pels Bombers. Tot i l'aparatositat de l'accident, la víctima, un turista francès, no va patir ferides de gravetat. Des de l'hospital van explicar que només va patir algunes contusions. Va ser donat d'alta ahir mateix.

Bombers va informar que en ser excarcerat el mateix conductor els va explicar que baixava en direcció Andorra la Vella i que havia perdut els frens. La furgoneta es va enfilar dalt de la rotonda i es va encastar contra la cabina del Funicamp que hi ha dins del punt giratori, va informar l'ANA.

El primer que va haver de fer Bombers va ser estabilitzar tant la furgoneta, que va quedar bolcada, com la cabina, ja que tots dos elements pesaven força i hi havia risc que caiguessin a la calçada. Posteriorment, van procedir a rescatar a la víctima, que en tot moment estava conscient, tot obrint el sostre del vehicle.

En l'incident no s'hi va veure implicat cap altre vehicle ni persona.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT