PUBLICITAT

La Vila Medieval rep 5.000 visitants en tres dies

  • Els comerciants «estan realment contents», assegura Servat
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Una parella mira els productes d'una botiga a la Vila Medieval. Foto: ÀLEX LARA

La Vila Medieval de Sant Julià de Lòria va posar el punt i final ahir al vespre a tres dies intensos de parades, exhibicions, rues i molt d'ambient. Això si, la fira laurediana va acabar passada per aigua i les activitats de la tarda es van haver de traslladar al Centre Cultural i de Congressos. Tot i així, la valoració del Comú és molt positiva perquè, a diferència d'ahir a la tarda, el temps ha aguantat tot el cap de setmana, fet que ha permès que hagin passat per les paradetes unes 5.000 persones. Com va manifestar la consellera de Cultura, Maria Servat, el balanç final és «força positiu».

Pel que fa a la vessant comercial, Servat va indicar a l'ANA que els restauradors han tingut molta gent i pel que fa a les parades de venda de productes «hi ha anys que compren més i anys que compren menys però aquest any estaven realment contents», va assegurar.

Aquest any la Vila Medieval ha comptat amb més d'una seixantena de parades, deu més que l'any passat. Productes alimentaris, tèxtils o de joieria, jocs medievals per als més petits i representacions d'oficis antics són alguns dels atractius que van poder trobar els visitants fins ahir al vespre.

A més a més aquest any s'hi han afegit les entitats de la parròquia com la Coral Rocafort, els gegants i gegantons, l'Esbart Laurèdia i els Fallaires de Sant Julià per fer una gran festa durant tres dies. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT