PUBLICITAT

L'embelliment del primer tram de Meritxell s'estrena aquesta tardor

G.GURDÓ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

L'última fase de les obres d'embelliment de Meritxell en el tram que va del carrer de la Unió fins a la Rotonda, van començar ahir a les 10 de la nit i s'allargarà fins el proper 17 d'octubre. Els treballs adjudicats a l'empresa Copsa per un import de 330.000 euros s'efectuen de 10 de la nit a set del matí i consisteixen sobretot en canviar l'enquitranat de les voreres. El nou recobriment diferenciarà la zona de vianants de l'eix de circulació central obert als vehicles, ja que serà de color salmó i anirà resseguit per una delimitació rugosa per tal que les persones amb discapacitat, sobretot visual, puguin identificar els límits de les voreres i evolucionar amb més seguretat per l'avinguda.

Així mateix, s'hi disposaran alguns bancs d'acer inoxidable i algun element de mobiliari com ara papereres. En quant a la possibilitat de desplaçar els llums que ara tallen les voreres per la meitat, la corporació local de la capital l'ha descartada perquè suposa una despesa molt elevada, segons va explicar ahir el conseller d'Urbanisme del Comú d'Andorra la Vella, Eron Estany.

Les obres d'embelliment dels eixos comercials de la parròquia haurien de continuar a Meritxell, des del tram que va de la Rotonda fins a Pyrénées, però malauradament, les opinions dels propietaris i comerciants d'aquest tram no conflueixen per donar una dimensió definitiva a l'avinguda, en el sentit de prioritzar el trànsit rodat o al contrari, la circulació de vianants. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT