PUBLICITAT

L'accidentat a Aixovall triplicava la taxa d'alcoholèmia

  • L'home, francès i amb carnet andorrà, conduïa un cotxe espanyol
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'accidentat, a l'esquerra, conversa amb un Policia, ahir Foto: ÀLEX LARA

L'home que va patir un accident tot sol el dilluns a la tarda quan es disposava a entrar a la rotonda d'Aixovall conduïa sota els efectes de l'alcohol, malgrat que el mateix dilluns el cos va informar del contrari. Concretament, va donar una taxa d'1,74 g/l, el que representa més de tres vegades la taxa màxima permesa. Segons va informar ahir la Policia l'home, que és de nacionalitat francesa i resident al Principat, conduïa amb carnet andorrà i amb un vehicle espanyol, concretament un turisme Fiat 500.

El jove francès té 39 anys i es tracta d'un vident força conegut dins del país. Afortunadament no va patir cap ferida de consideració, i fins i tot va estar parlant amb els policies que van assistir a l'accident. No va voler ser traslladat a cap centre hospitalari. Ahir va passar a disposició judicial i se li va retirar el carnet.

L'accident es va produir pels volts de les sis de tarda, El vehicle circulava en direcció a Sant Julià de Lòria, quan de sobte, per causes que es desconeixen, va topar amb el senyal de cedir el pas situada just a l'entrada de la rotonda, a mà esquerra. La Policia va explicar que «en tractar-se d'un cotxe petit, la senyal l'ha catapultat fent-lo bolcar al mig de la calçada».

L'accident va provocar retencions a la sortida de la capital que es van allargar una mitja hora, fins que els bombers van donar la volta al vehicle i el van retirar del mig de la calçada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT