PUBLICITAT

Les construccions davant del comú, a terra a causa de la uralita

  • La propietat no té, de moment, intenció d'impulsar cap projecte
CLARA GARNICA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Imatge aèria de com ha quedat la zona, després de ser enderrocada. Foto: TONY LARA

Les petites casetes que hi havia distribuïdes al llarg de l'avinguda Rocafort, just a tocar del Comú de Sant Julià de Lòria, han estat enderrocades deixant un panorama força diferent al que els veïns tenien els darrers anys. Les construccions s'han tirat a terra perquè feia ja temps que estaven en desús i perquè estaven construïdes amb sostre d'uralita, material contaminant i que es recomana que sigui eliminat.

Les petites casetes es distribuïen al llarg de l'avinguda Rocafort, però en la seva vessant posterior també tenien sortida a l'avinguda Verge de Canòlich. A la primera avinguda era una zona d'aparcaments separats, que estaven en règim de lloguer però feia ja almenys un parell d'anys que estaven en desús. Pel que fa a la segona avinguda, va ser al seu moment una zona comercial, però ara ja feia temps que no tenien llogaters.

És a dir, estava tot tancat, i per tant la propietària dels terrenys ha decidit que era el millor moment per tirar-ho a terra, tenint en compte els materials contaminants amb que es van construir al seu moment.

Cap iniciativa / En principi, la idea de la propietat és deixar el solar tal i com està, i de moment no tirar endavant cap iniciativa immobiliària o d'altre calat. Pel que fa al Comú, van assegurar que no hi ha cap mena de negociacions tot i que l'espai és idoni per fer-hi algun equipament públic, tenint en compte que està just al costat del parc infantil. Qualsevol opció, però, és deixaria per a més endavant. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT