PUBLICITAT

Un projecte «consolidat» després de deu edicions

  • Aquest any es faran vuit sessions per parlar de ciència, salut o cultura
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Els impulsors de l'Aula Magna, el Comú d'Andorra la Vella i la Universitat d'Andorra, es van mostrar ahir molt satisfets de la «consolidació» del projecte, que aquest any ha arribat a la desena edició. A la tarda es va fer la sessió inaugural, que aquest any comptarà amb un total de vuit sessions formatives i amb un intercanvi interuniversitari amb alumnes de la Fundació Universitària del Bages. L'objectiu és oferir una formació variada a la gent gran, i des de la Universitat d'Andorra van destacar que si algun dels assistents vol cursar una carrera universitària, se li convalidaran les hores dedicades a l'Aula Magna. De moment, però, no hi ha hagut cap interessat a fer-ho.

Durant les vuit sessions programades, s'abordaran qüestions com la ciència, la salut, la informàtica i la cultura. La primera d'aquestes sessions ja es va fer ahir, després de la inauguració. Duia per títol Actors o espectadors? Què volem ser quan ens fem grans?, i va ser a càrrec de la doctora Lourdes Bermejo.

La cònsol d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va mostrar la seva satisfacció pel fet que «un projecte d'aquestes característiques tingui la continuïtat i l'acceptació que està tenint». Ferrer també va destacat la importància que tenen «l'intercanvi intergeneracional i el fet d'apropar la universitat a gent gran que, molts cops, no ha tingut la possibilitat de conèixer què és la universitat», va informar l'ANA. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT