PUBLICITAT

Les cessions per la CG3 se signaran «imminentment»

  • L'escultura ?Arbre de la pau' es trasllada al pati de Casa Rossell
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Els dos cònsols, durant la sessió de Consell de Comú d'ahir Foto: ÀLEX LARA

El Comú d'Ordino s'ha mostrat convençut que podrà signar de forma «imminent» les cessions de terreny dels propietaris afectats per l'eixamplament de la CG3 i que encara no ho han fet perquè els mancava documentació. Així ho van expressar ahir tant la majoria com la minoria ordinenca en Consell de Comú. De fet, el cap de l'oposició, Enric Dolsa, va destacar que s'hagi optat per un acord en comptes de fer expropiacions, ja que en aquest cas els tràmits haurien estat «més feixucs» i els propietaris «n'haurien sortit perjudicats perquè a l'hora d'edificar haurien d'haver pagat plusvàlues importants».

La cònsol menor d'Ordino, Consol Naudí, va definir l'acord amb els propietaris com una «signatura faraònica».

Durant la sessió de Consell de Comú també es va informar del trasllat de l'escultura Arbre de la pau al pati de Casa Rossell, del qual el Govern n'ha adjudicat el condicionament. La instal·lació d'aquesta escultura farà que l'espai s'obri al públic en horari diürn.

D'altra banda, des de la minoria es va informar de la renovació de dues pòlisses de crèdit, una de 3,2 milions d'euros per al Comú i una de 900.000 euros per a Secnoa. Encara que s'ha considerat un tràmit habitual, va informar l'ANA.

Finalment, es van exposar dues denúncies de Medi Ambient presumptament per accés rodat a Sorteny i Encodina i un expedient sancionador a un empleat, del qual no es va voler donar més detalls fins que no disposin de l'informe.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT