PUBLICITAT

Un mort i cinc ferits en un accident a la rotonda d'Aixovall

  • La víctima mortal és un resident resident portuguès de 27 anys, el qual ha mort després de no poder superar les greus lesions patides

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA


Una persona ha mort i cinc n'han resultat ferides aquest divendres al vespre en un accident de trànsit que s'ha produït a la CG1 a l'alçada de la rotonda d'Aixovall. La Policia ha informat d'una violenta col·lisió en la qual s'han vist implicats tres turismes (dos de matrícula andorrana i un vehicle espanyol). Com a conseqüència de l'accident, els serveis d'urgència mèdica desplaçats al lloc han certificat la defunció del conductor d'un Volkswagen Golf de matrícula andorrana, un portuguès resident de 27 anys, el qual ha mort després de no poder superar les greus lesions patides.

 
Els quatre ocupants del turisme amb matrícula espanyola, un Renault Scenic, espanyols no residents d'entre 30 i 31 anys i l'ocupant d'un BMW 120, un andorrà de 26 anys, han resultat ferits de diversa consideració. Els ferits han estat traslladats a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, des d'on s'ha informat que cap d'ells es troba en estat molt greu. Els fets han tingut lloc passades les 10 del vespre.

Segons ha informat la Policia aquest dissabte de matinada, agents del Grup d'Investigacions d'Accidents de Trànsit, desplaçats al lloc han "iniciat les gestions pertinents per tal de recollir els elements necessaris per a l'esclariment total de les causes del sinistre".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT