PUBLICITAT

Golejada preocupant per mantenir el liderat

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Lliga Nacional de futbol sala va viure la setmana passada una jornada molt previsible. Tant, que els cinc primers no van tenir problemes per sumar els tres punts.

Destaca sobretot la victòria del líder, vigent campió i equip a batre en els darrers anys, un FC Encamp que no va tenir pietat del nouvingut Atlètic Amèrica i el va derrotar per 0-19 amb onze gols de Salvat.

Manté, però, la distància de dos punts respecte un la Massana que va vèncer 1-5 contra l'Engordany, de cinc sobre el Lusitans (12-4 al Velocitat) i el Construmosa DDS Madriu (2-11 davant el cuer Sant Julià), i cinc respecte del Pas de la Casa (3-6 amb el Jenlai Sant Julià).

La desena jornada, en la qual es van enfrontar principalment equips de la part alta de la taula contra els de la part baixa, no va deparar grans canvis a nivell classificatori. UE Sant Julià continua sense estrenar el caseller de punts, l'Engordany es manté penútlim, l'At. Amèrica onzè i només l'Extremenya, que va perdre amb la Penya Encarnada, s'ha vist superat pel seu rival.

La pròxima setmana es presenta com el partit més atractiu el Lusitans, tercer, contra el Pas dd la Casa, sisè.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT