PUBLICITAT

La selecció repetirà contra Gal·les per preparar l'Euro

  • La tricolor jugarà el cap de setmana dos amistosos a terres britàniques
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El capità, Jorge Dias, lluita per una pilota en un duel contra Gal·les Foto: ÀLEX LARA

La selecció andorrana de futbol sala prepara des del passat mes d'octubre una cita cabdal com la ronda preliminar de la UEFA Futsal Euro de 2016. A més dels entrenaments programats pel seleccionador, Xavier De la Rosa, la FAF ha treballat per tancar partits amistosos per posar a punt la maquinària en competició. La primera de les cites amistoses serà doble, el pròxim cap de setmana, a Gal·les, que repeteix contra la tricolor.

La ronda preliminar de l'Euro serà del 14 al 17 del pròxim mes de gener a Malta, on Andorra és integrada en el grup de Letònia, Anglaterra i els maltesos. És per això que la FAF ha programat quatre amistosos, de moment, fins aquella cita. El pròxim cap de setmana, el combinat nacional viatjarà a Gal·les per jugar al Wales National Velodrome de Newport, mentre que els dies 14 i 15 de desembre el rival contra el qual s'enfrontarà serà Anglaterra, en el que serà la prèvia del duel que tindran els dos combinats en la preliminar de l'Europeu.

LETÒNIA, EL PRIMER RIVAL A L'EURO / Andorra obrirà al gener l'Euro contra Letònia el dia 14, el mateix dia que Malta jugarà contra Anglaterra. El dia 15, la tricolor jugarà contra l'amfitriona i els anglesos contra els letons. L'últim dia, el 17, Andorra-Anglaterra i Letònia-Malta.

LA LLISTA DE CONVOCATS, AVUI A LA NIT / Fins el moment, De la Rosa ha treballat amb 20 jugadors. Ahir hi va haver entrenament al pavelló Joan Alay, i avui la sessió serà a les 22.00 al Poliesportiu del Serradells. Serà en finalitzar aquest entrenament quan el seleccionador faci oficial la llista definitiva de convocats per als dos duels a Gal·les. En els anteriors duels entre andorrans i gal·lesos, en octubre de 2013, la tricolor es va imposar per 0-3 i 4-5, respectivament. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT