PUBLICITAT

El MoraBanc rep el València, «un dels favorits» segons Peñarroya

  • Oblidar la desfeta de Tenerife i fer gaudir l'afició és l'objectiu en l'estrena d'un duel diumenge a les 19.00
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El partit contra l'Iberostar a Tenerife ha de ser només un record fosc per oblidar Foto: EFE/Cristóbal García

Diumenge a les 19.00h el MoraBanc Andorra rep «un dels favorits» en aquesta lliga ACB, segons Joan Peñarroya. El València Basket aspira a tot i després de jugar l'Eurolliga ahir arribarà a Andorra per buscar seguir la línia de la part alta. El matx serà demà diumenge a les 19.00h al Poliesportiu, que s'estrena en aquest horari i dia i que espera, amb tot, tenir una bona entrada perquè l'aspiració de l'equip, segons recorda el tècnic, és «jugar per l'afició».

«Nosaltres juguem per la nostra gent», va insistir l'entrenador català. «Porta quatre partits on ha estat fantàstic i ha vist quatre partits de gran nivell, esperem el major suport possible, juguem en una hora diferent, però veurem a la gent bolcada amb nosaltres i espero que l'equip doni la resposta que esperem i que està donant». La intenció és guanyar per l'afició i per recuperar l'honor.

TENERIFE EN L'OBLIT / «Hem fet incidència en coses del nostre joc on l'altre dia no vam tenir el ritme de joc en cap moment ni ser sòlids», va dir el tècnic respecte al treball setmanal per oblidar Tenerife, perquè, segons va assegurar, «si això ens va passar amb Tenerife, també ens podria passar amb València». «L'altre dia el rebot va ser un problema», hi va afegir, i per això Peñarroya assegura: «Hem de ser nosaltres, superar els mals moments i fer-los més curts. Amb la lluita dins el joc dinàmic i físic, hem d'afegir concentració en les pèrdues de pilota que ells castiguen molt».

ESPERA «EL MILLOR ROMÁN» / «Espero el millor Román», va dir ahir el tècnic respecte al jugador mexicà. «Primer per ell, treballa per a que li surti un bon partit. A partir d'aquí, això és bàsquet professional», va deixar clar. El jugador ha treballat bé aquesta setmana, segons l'entrenador, «com totes» i s'espera d'ell que ajudi en la victòria de l'equip.

TRÍAS CONFIA EN LA IRREGULARITAT DEL VBC / Jordi Trías, per la seva part, va confiar ahir en què l'equip valencià pateixi «la irregularitat» de les últimes jornades per poder vèncer. «Cal sortir molt durs físicament i amb una gran defensa», hi va afegir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT