PUBLICITAT

Un altre partit ajornat per a l'Andorra

A. CANES
ESCALDES-ENGORDANY

El FC Andorra sap amb temps d'antelació que té molts partits ajornats, a causa de la selecció, però dissabte se li va sumar un altre partit inesperat per la pluja que va caure a Alpicat. De fet, els de Justo Ruiz van poder sortir al camp i disputar la primera meitat, però durant la mitja part el temps va empitjorar i un diluvi va inundar el camp del Alpicat. L'àrbitre del partit va decidir al minut 3 del segon temps que no es podia continuar, i va decidir suspendre el matx. «Nosaltres volíem acabar el partit», va explicar Justo Ruiz, tot i que va acceptar que les condicions eren molt adverses.

L'Andorra ja tenia un calendari ajustat fins a final d'any i amb el de dissabte, se li sumarà un altre matx per acabar, però segurament s'haurà de reprendre el proper any. Els de Justo Ruiz han de disputar partits el 13 i 21, i un altre el 28 de desembre davant el Tremp, un dels ajornats.

Abans que se suspengués el partit el resultat era de 0-0, i el domini de la pilota afavoria l'Alipcat, tot i que no arribar a provocar ocasions clares. Els andorrans van gaudir d'un parell d'oportunitats, tot i que tampoc van posar en perill el domini de l'Alpicat.

Del grup de l'Andorra només es van disputar dos partits. Tots els altres també van ser ajornats pel temporal de fortes pluges que hi va haver a Andorra i a Catalunya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT