PUBLICITAT

Cara a cara pel deute comunal: 30 milions d'euros

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Foto: TONY LARA

Un tema que va enfrontar ahir la majoria i la minoria durant la sessió del Comú d'Encamp va ser l'endeutament. Ahir es van renovar les pòlisses de crèdit i es va demanar un préstec de 2 milions d'euros per a les obres de la zona esportiva de Prada de Moles. El cònsol va explicar que l'endeutament del Comú arriba als 30 milions d'euros però que s'ha treballat per passar del curt al llarg termini.

Per a Sans, aquestes operacions creen «neguit» al carrer ja que per aquest endeutament no s'inverteix en altres projectes tot i la contenció de la despesa. En el darrer any s'han afegit 8 milions d'euros al deute a llarg termini, va exposar; en canvi, aquesta és la primera corporació que no ha reclamat per escrit el deute del Govern amb el Comú en relació al Circuit de Gel. El conseller va explicat que Encamp va assumir la construcció d'un nou circuit per la construcció del Túnel d'Envalira i part del cost del CAP però no ha demanat a l'Executiu els 3 milions pendents que haurien pogut cobrir la inversió a Prada de Moles.

Per últim, el Comú va aprovar la imposició d'una sanció de 50.000 euros a l'empresa Construccions Boigues per envair part de la voravia amb el mur d'una edificació del Pas de la Casa. L'empresa té dos mesos per restituir l'obra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT