PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Les agències coneixen els vols de l’aeroport Andorra-Pirineus

L’oferta inclou paquets d’una setmana a Madrid i a Palma de Mallorca

Per EL PERIÒDIC

Presentació de Viatges Regina a les agències de viatge andorranes.
Presentació de Viatges Regina a les agències de viatge andorranes. | ANDORRA TURISME
L’empresa urgellenca de transports Viatges Regina va presentar ahir al vespre a una quinzena d’agències de viatges la proposta d’oferir paquets turístics amb vol inclòs a Madrid i a Mallorca amb sortida des de l’aeroport Andorra-Pirineus, segons va informar Andorra Turisme.

Durant la trobada, l’agència va explicar com funcionarà el servei perquè els operadors andorrans coneguin amb tot detall el contingut de l’oferta. L’operativa funcionarà durant cinc rotacions: el 18 i el 25 de juliol i l’1, el 8 i el 15 d´agost. L’horari de sortida serà a les 10deudel matí des de Madrid amb arribada a l’aeroport Andorra-Pirineus a les 11.30. La sortida de l’aeroport Andorra-Pirineus cap a Palma de Mallorca serà a les 12.30, amb arribada a la capital balear a les 13.40. La tornada des de Palma serà a les 14.25, amb arribada a l’aeroport Andorra-Pirineus a les 15.40. Finalment, el vol des de l’aeroport Andorra-Pirineus cap a Madrid sortirà a les 16.30, amb arribada a la capital espanyola a les sis de la tarda.

L’estada d’una setmana a Andorra des de Madrid o Palma pot costar entre 450 i 500 euros per persona, mentre que l’estada de cinc dies a Madrid val 925 euros, i una setmana a Mallorca pot valdre entre els 480 i els 860 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT