PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lleida.net segueix de ben a prop el futur del mercat asiàtic

L’empresa assisteix al col·loqui de l’expert Mobius, organitzat per DiverInvest

Per EL PERIÒDIC

Xerrada sobre el mercat global, i en concret l’asiàtic, a càrrec de Mark Mobius.
Xerrada sobre el mercat global, i en concret l’asiàtic, a càrrec de Mark Mobius. | EL PERIÒDIC
El Vicepresident Internacional de Lleida.net, Guillermo Martínez, va assistir dilluns a la conferencia privada organitzada per DiverInvest, a Barcelona. On el president executiu de Templeton Emerging Markes Group, Mark Mobius, va donar la seva visió sobre el mercat global, centrant-se especialment en el mercat asiàtic. Aquesta, ha estat una de les visites que Mobius té programades en una gira Europea en la que oferirà els seus coneixements en ciutats com Lisboa, Londres i Helsinki, entre d’altres. 
 
A més, segons va comentar Martínez, «he pogut assistir a la xerrada del considerat guru del mercat asiàtic, el millor gestor a Àsia i un dels deu millors gestors del món». De la mateixa manera, la visió de Mobius davant la situació actual dels mercats emergents, «i sobretot del futur dels mercats asiàtics, ha sigut impactant».
 
 DiverInvest // És una prestigiosa empresa d’Assesorament financer, (EAFI) amb la seu a Barcelona, registrada a la CNMV. A més, l’interès de DiverInvest és assessorar als clients de forma transparent i professional. 
 
Lleida.net // És la primera Operadora Certificadora, una empresa de referència en el camp de les comunicacions certificades i de les telecomunicacions, la missió de la qual és aportar seguretat, confiança, eficàcia i rendibilitat a les comunicacions electròniques d’empreses, administracions públiques i particulars, influint directament en la millora dels seus resultats. 
 
L’empresa va néixer al 1995 per prestar serveis d’accés a Internet, i a dia d’avui, el seu model de negoci ja s’exporta a diversos mercats internacionals. I és que poc després de la seva creació, Lleida.net es reinventa obtenint l’autorització de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions per oferir servei com operadora de telecomunicacions. I més tard, al 2008, passa a ser la primera operadora certificadora.
 
Fruit de la innovació constant, entre altres productes i serveis, Lleida.net ha creat: SMS Certificat, Contracte SMS, Correu electrònic certificat, Contracte email, Factura i Recepció certificada. A més, l’empresa té acords amb més de 1.000 companyies en més de 150 països, gestionats des de les seves 17 seus internacionals.
PUBLICITAT
PUBLICITAT