PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Camp complicat per sumar el primer triomf

L’FC Andorra pot comptar per primer cop amb Marcus en la visita al Manresa

Per JOAN JOSEP BLASCO

Carlos López i Robert Font lluiten per una pilota.
Carlos López i Robert Font lluiten per una pilota. | J.J.B.
difícil compromís el que té per davant l’FC Andorra per acabar amb la dinàmica de resultats que arrossega en aquest inici de curs. Diumenge visita el camp del CE Manresa, un dels conjunts cridats a pugnar per l’ascens, amb l’únic objectiu de sumar els tres punts i d’aquesta manera assolir el primer triomf de la temporada.
 
La derrota contra la UE La Jonquera no només va suposar una derrota, sinó una pobre imatge. Aquest no ha de ser l’exemple a seguir i l’entrenador, Justo Ruiz, entona el mea culpa als seus jugadors. Aquesta setmana «els vaig enviar un missatge de tranquil·litat. Sóc responsable al 100% del que va passar. Em vaig equivocar en el plantejament», admet el tècnic. Tots són conscients de la dificultat que presenta la divisió en la que es troben, i més per a un debutant: «El vestidor té clar que és tan complicada aquesta categoria que no es treu responsabilitat».
 
Davant tindran un rival reforçat. Els bagencs anunciaven aquesta setmana el fitxatge de Gerard Bordas, davanter provinent del Girona FC de la Segona Divisió i que va arribar a debutar a Primera amb el Villarreal CF. El Manresa «va estar a punt de jugar el play-off d’ascens la temporada passada. Té equip per tornar a lluitar per pujar a Tercera Divisió», avisa Ruiz, i la incorporació de Bordas «diu molt de les pretensions d’aquest equip». Per tractar de guanyar, «hem de ser més pràctics», i tractar de “donar-li a l’equip una mica més de consistència, sobretot defensiva». A la capital del Bages «farem un plantejament per estar més replegats, esperar al nostre camp i insistir en l’agressivitat i concentració, i intentar no renunciar al que és el nostre joc d’atac».
 
Marcus debuta

Bordas no serà l’única novetat en aquest matx. L’FC Andorra també s’ha reforçat. Per fi podrà debutar Marcus, ja que a la Federació Catalana de Futbol (FCF) compta amb el trànsfer arribat d’Alemanya i ja se li ha pogut fer la fitxa. El brasiler és una alternativa més que tindrà en atac. «El seu perfil és diferent a Arturo en atac. És molt més lluitador i treballador, desgasta més a les defenses i ens pot aportar gol», indica el tècnic, que també confia en que properament es pugui confirmar la cessió per part del Lleida Esportiu de Jordi Betriu. Però aquí no conclouria el capítol d’altes, perquè encara confia en poder realitzar-ne més, com a la banda dreta. Les incorporacions  suposen molt «a nivell quantitatiu, però sobretot qualitatiu, perquè aporten la competitivitat». Per aquest matx recupera Oriol i Àngel és l’únic baixa.
 
Partit ajornat

Els pròxims dos partits de la selecció contra Bèlgica i Gal·les, el 10 i 13 d’aquest mes respectivament, fa que s’ajorni el matx de la sisena jornada davant la UD Molletense, que s’havia  de disputar el dia 11. La FCF accepta l’ajornament i els dos clubs s’han de posar d’acord per trobar una data. Si els vallesans no estan disposats a jugar entre setmana, el matx es traslladarà al desembre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT