PUBLICITAT

encamp

Prada de Moles desperta interessos entre els clubs

Torres assegura que ja hi ha demandes per fer campus i tornejos diversos

Per El Periòdic

Jordi Torres i Jordi Rogel a les instal·lacions de Prada de Moles, ahir.
Jordi Torres i Jordi Rogel a les instal·lacions de Prada de Moles, ahir. | da
Prada de Moles, el camp esportiu inaugurat el passat dissabte i que es recordarà com la major instal·lació que Jordi Mas deixarà com a herència a la parròquia del mandat que s’esgota, ja ha suscitat l’interès de diverses associacions de l’àmbit esportiu, que segons va assegurar ahir l’encara cònsol menor de la parròquia, Jordi Torres, estarien interessades en organitzar a la infraestructura del sud d’Encamp esdeveniments esportius diversos.
 
El candidat a conduir el poble va comunicar aquestes manifestacions d’interès el matí d’ahir, quan juntament amb el número sis, qui ara s’encarrega de la conselleria d’esports i joventut a la vila, Jordi Rogel, van apropar-se fins als camps per assegurar que, en cas de donar continuïtat al mandat que s’exhaureix, seguir potenciant el turisme esportiu.
 
El candidat d’Units per al Progrés (UP)+Demòcrates per Andorra (DA), Jordi Torres, va explicar que se seguirà treballant en la promoció del turisme esportiu a Encamp i al Pas de la Casa amb projectes i instal·lacions adequades a les necessitats d’Encamp per convertir la parròquia en referent i desestacionalitzar la demanda. 
 
Torres va exemplificar la voluntat de gestió amb la inversió de Prada de Moles una inversió «prioritària» per completar l’oferta de turisme esportiu. 
En relació amb les propostes per fer campus i altres trobades, va concloure que «estem en la bona línia i hem de seguir treballant en aquesta direcció». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT