PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El SAAS i la Generalitat promouen una FP en emergències mèdiques

L’objectiu és fomentar l’aprenentatge al llarg de la vida professional

Per EL PERIÒDIC

Dos estudiants d’FP.
Dos estudiants d’FP. | ALEX LARA
Amb la voluntat de donar continuïtat a l’aprenentatge dels professionals de l’àmbit assistencial al llarg de la seva vida laboral, la Generalitat de Catalunya va aprovar ahir la subscripció d’un acord de col·laboració entre el seu departament d’Ensenyament i el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) per tal de promoure un cicle formatiu en emergències sanitàries. En aquest pacte s’estableixen les condicions per facilitar la qualificació professional del personal treballador del sector.
 
L’objectiu és ampliar l’aprenentatge de les persones treballadores al llarg de la seva vida, ja sigui estudiant a distància o bé mitjançant l’Institut Obert de Catalunya virtualment. Aquesta especialització o extensió de la formació en emergències mèdiques també es podrà fer de forma presencial als instituts on s’imparteixi aquesta formació.
 
Segons informa Gencat, l’acord també preveu facilitar als treballadors del SAAS el reconeixement acadèmic de la seva experiència laboral, i podrà rebre assessorament professional per tal de facilitar-ne el reconeixement. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT