PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El cap de Govern es mostra a favor d’igualar els sous dels cònsols

Martí assegura que el seu sou quedarà congelat tot i les millores econòmiques

Per l.r.

EL cap de govern, antoni martí.
EL cap de govern, antoni martí. | Tony Lara
El cap de Govern, Toni Martí, va assegurar ahir que «seria una bona cosa que tots els cònsols cobressin el mateix». Segons va declarar Martí, «seria molt més just» que els sous s’equilibressin ja que «independentment que es pugui dir que hi ha comuns que tenen més feina que altres, la feina dels cònsols depèn de la dedicació que hi vulguin posar». Malgrat això, el cap de Govern va apuntar que «ara no és el moment de parlar-ne ja que, siguem clars, obriríem una polèmica general que el cap de Govern no vol obrir i que a més no li pertoca a ell ja que no sóc jo qui fixa els sous de les diferents corporacions». 
 
Així mateix, el responsable de l’Executiu va celebrar que al final els cònsols d’Encamp hagin rectificat i va recordar que «la realitat és que finalment guanyaran menys que durant l’últim mandat i destinaran la tretzena paga a qüestions socials». A partir d’aquí, va concloure, «han entès que no era el moment d’augmentar-se el sou i n’estic content». A més, va exposar que durant l’última legislatura el comú d’Encamp va fer «una gran feina» i van aconseguir «estabilitzar l’endeutament que havien heretat». Per això, «ara és el moment, després de tot l’esforç fet, que es puguin fer més inversions en benefici dels encampadants». 
 
En aquest sentit, va emfatitzar que «els polítics som els primers que hem de donar exemple» i va recordar que «hi ha el compromís electoral que quan l’economia anés bé i comencéssim a créixer, aixecaríem les retallades». 
 
En el seu cas però, va assegurar que «no hi haurà aixecament de retallada». «Continuaré cobrant el mateix perquè penso que els polítics han de donar exemple», insistia. Martí també va evocar que «en aquests moments on la classe política no està massa ben vista, cal dir les coses com són, tots els gestos són necessaris». I en defensa del seu partit, el demòcrata va recalcar que a la política no s’hi ha d’anar per diners i que «a DA no tenim aquest tarannà». «Qui vingui a fer política per diners, s’equivoca», va sentenciar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT