PUBLICITAT

Andorra la Vella

S’apropa l’hora de la Mini Copa Endesa

Solana anima l’equip de Malet a «gaudir amb entusiasme» el torneig que juguen els infantils dels equips ACB

Per Iván Moure

Els integrants de l’equip infantil d’ Esteve Malet, ahir abans de començar una sessió.
Els integrants de l’equip infantil d’ Esteve Malet, ahir abans de començar una sessió. | BCA
Amb el Madrid –vigent campió– i Obradoiro –organitzador– ja classificats per a la fase final, aquest cap de setmana es disputarà al pavelló Príncep Felipe la fase de classificació per a la Mini Copa Endesa, en què juga el MoraBanc i la resta d’equips infantils dels que són a l’ACB.
Difícilment l’equip d’Esteve Malet tindrà opcions de classificar-se, amb tot el tècnic va deixar clar que «competirem i no farem el ridícul». El director general del club, Francesc Solana, va animar els nens a «gaudir i viure l’experiència amb el màxim d’entusiasme», deixant clar que el resultat no és prioritari.
 
Malet va reconèixer que es nota que arriba l’hora de jugar un torneig important «perquè hi ha un plus d’intensitat en els entrenaments».
L’equip andorrà , enquadrat en el grup B, debutarà demà a les 12.30 hores contra el Gran Canària, a les 19.30h. s’enfrontarà al València Bàsket i diumenge tancarà la seva participació contra el Dominion Bilbao Bàsket a les 12.30h. Els quatre primers de cada grup passaran a la final amb Madrid i Obradoiro i els segons classificats jugaran unes eliminatòries per les darreres dues places, que seran la mateixa tarda de diumenge al Príncep Felipe.
 
El MoraBanc infantil, que ha fitxat dos jugadors de la Seu, Sergi Serrato i Bernat Sabrià, perquè la normativa ho permet i el BCA ha decidit convidar a dos dels millors jugadors del club veí per les bones relacions que tenen. Un, de fet, ha estat subcampió d’Espanya amb la selecció catalana. La resta de l’equip són Roger Almacellas, Adrià Macias, Miquel Martí, Roc Tarruell, Aleix Solanes, Pol Joval, Oriol Betrián, Jan Frases i Iker Cruz.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT