PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’Agència Tributària amplia els serveis per fer la declaració de l’IRPF

L’entitat tindrà més efectius i hores d’atenció degut a les cues i temps d’espera

Per ESTEFANIA GRACIA

Una dona surt de l’Agència Tributària del Principat.
Una dona surt de l’Agència Tributària del Principat. | TONY LARA
El dia 30 d’aquest mes finalitza el termini per presentar la declaració de l’IRPF (Impost sobre la Renda de les Persones Físiques). Degut a aquest fet, l’Agència Tributària ha vist augmentada significativament l’afluència de ciutadans que s’han desplaçat a les oficines tributàries per donar compliment a aquest impost.

El ministre Portaveu i de Finances, Jordi Cinca, va destacar ahir que com és habitual, un any més la gent ha deixat aquests tràmit pel final, i en el que portem de setembre les oficines tributàries han tingut cues i temps d’espera força notables degut a l’acumulació de ciutadans que s’han presentat a l’Agència Tributària per realitzar la declaració. Per aquest fet, l’entitat adoptarà noves mesures per ampliar el seu servei i procurar que els ciutadans «puguin complir el termini de presentació de l’IRPF», va matisar Cinca.

Així, a partir d’avui mateix, s’incrementaran el nombre de cites prèvies, de manera que si fins ara es podien atendre les demandes d’informació a dos obligats tributaris al mateix temps, a partir de demà es podran atendre fins a tres tributaris simultàniament. Aquesta ampliació però, es farà gràcies a l’implementació del personal.

Tantmateix, els dissabtes 17 i 24 de setembre, entre les 8.00 hores i les 15.00h, s’atendran als usuaris que requereixin informació i que anteriorment hagin concertat cita prèvia. A més, el darrer dia del mes, divendres 30 de setembre, coincidint amb el darrer dia de la campanya de l’IRPF 2015, s’allargarà l’horari d’atenció al públic fins a les 18.00 hores. Mentre que en dies normals, l’horari d’atenció durant els divendres és de les 8.00 hores del matí a les 14.30 h.

Amb aquestes modificacions s’espera que tots els ciutadans que així ho requereixen puguin efectuar la declaració de l’IRPF dins del termini establert. També es recorda que algunes tramitacions es poden fer a través d’Internet. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT