PUBLICITAT

Andorra la Vella

Gairebé 30 empresaris americans estudien inversions a Andorra

Finalitza el congrés anual de la xarxa Internacional Consulting Group (ICG)

Per El Periòdic

Francesc Camp,ministre de Turisme i Comerç, durant la visita.
Francesc Camp,ministre de Turisme i Comerç, durant la visita. | ANA / J.R.
Una trentena d’empresaris de diversos països americans van visitar el país el passat dissabte en motiu del congrés anual de la xarxa Internacional Consulting Group (ICG). L’objectiu de la visita era explicar les noves possibilitats econòmiques del país als empresaris i ,per fer-ho, el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, va explicat als assistents el «procés d’obertura econòmica del país» i el «model turístic d’Andorra». Per la seva banda, la directora d’Actua, Imma Jiménez, va presentat els principals avantatges d’invertir al país, així com també els nous sectors que s’estan potenciant per part de la seva empresa.
 
Els empresaris, que procedien de diferents països llatinoamericans (Argentina, Brasil, Colòmbia, El Salvador, Equador, Guatemala, Hondures, Mèxic, Panamà, Paraguai, Perú, Puerto Rico, Uruguai i Xile), estaven força interessats en la possibilitat de realitzar tot tipus d’inversions al Principat. La xarxa ICG –organitzadora de la jornada– va possibilitar  una major coneixença del país per part dels empresaris que van formar part de la comitiva.
 
Durant la jornada, el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, va explicar tant el procés d’obertura que realitzat pel Pirincipat en els darrers anys com el model turístic que s’està desenvolupament actualment al país. D’altra banda, la directora d’Actua, Imma Jiménez, es va encarregar de presentar els principals avantatges d’invertir al país així com també de destacar els nous sectors que s’estan desenvolupant per part de la seva empresa amb la finalitat d’atreure inversió privada a Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT