PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Navarro, «frustrat» després de la derrota contra l’Obradoiro

L’entrenador considera que la mala gestió del rebot emmascara la bona feina de l’equip

Per Anna Ribas

Moussa Diagne en una acció del partit de dissabte.
Moussa Diagne en una acció del partit de dissabte. | ACB PHOTO

Frustració. Aquest és el sentiment de l’entrenador del MoraBanc Andorra després de la derrota a l’últim sospir en el partit contra el Monbus Obradoiro. Els del Principat van protagonitzar una molt bona arrencada de partit però l’encert dels rivals i l’habilitat dels gallecs en el rebot ofensiu, els va castigar.

«Ha estat un partit igualat, com tots els que juguem aquí a Santiago, que es decideixen en les últimes accions. Però crec que abans s’havia fet bona feina i això em genera una mica de frustració i m’enfada. L’equip ha fet molt bona feina contra un molt bon Obradoiro i contra la millor versió de Magee però hem perdut el control del partit.», va valorar Navarro després del partit.

«No hem sabut contrarestar l’agressivitat amb què els homes grans de l’Obradoiro capturen el rebot ofensiu, tenen una mitjana de 10 per partit. Estàvem avisats i no només han dominat el rebot en atac sinó que els han transformat en set triples i una cistella de dos. És una dada dolorosa i que deixa pel terra la bona feina que havia fet l’equip. Només ens queda polir aquests errors per poder treure més benefici de la feina que feia l’equip», afegia.

«Em fa ràbia que, a banda de l’encert, se’ns hagi escapat el partit per coses que nosaltres dominem. No hem estat bé en el rebot d’atac i hem estat tous en el rebot defensiu. I aquí se’ns escapa el partit. L’equip ha fet moltes coses bé però se’ns han escapat les més bàsiques. Això em genera molta frustració», confessava.

Així mateix, Nacho Llovet va indicar que «el rebot ofensiu era una de les claus del partit i han guanyat aquesta lluita han fet una defensa molt agressiva en l’últim quart que no ens ha deixat còmodes i no sabíem trobar espais per les nostres accions ofensives».

Per la seva part, Moussa Diagne va apuntar que «perdre així fa mal. Hem fet un gran treball però hem tingut problemes en el rebot i en la defensa i això ens ha castigat. Ells han guanyat per les segones oportunitats en els atacs i això ens ha fet perdre. Ja fa mesos que sabem que tenim problemes amb això, però ara hem de seguir treballant per millorar això. Encara estem bé, no hem d’abaixar el cap».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT