PUBLICITAT

Encamp

Agrupament Encampadà, a favor de fer un cementiri al Pas de la Casa

Tenen el suport del Bisbat de la Seu i l’ubicarien a l'antic camp de tir

Per Elisabet Cortiles

El camp de tir seria el lloc escollit per construir el cementiri del Pas.
El camp de tir seria el lloc escollit per construir el cementiri del Pas. | Agrupament Encampadà

El candidat número 5 d’Agrupament Encampadà, Josep Antoni Ayala, va desvetllar ahir la intenció del partit de fer un cementeri al Pas de la Casa. Ayala, que d’arribar al comú seria conseller del Pas, va explicar que la proposta «no és dins del programa electoral perquè no volem que el cementiri es converteixi en una qüestió política», i afegia, «és una demanda que la gent té des de fa anys, jo que visc al Pas tot l’any, voldria morir al meu poble i ser enterrat aquí».
 

Josep Antoni Ayala: «La proposta no és dins el programa electoral perquè no volem convertir-la en una qüestió política»

Ayala va detallar que l’agrupació compta amb el suport del Bisbat de la Seu i de la rectoria d’Encamp, que veuen amb bons ulls el projecte. També va assenyalar que el cementiri estaria ubicat a l’antic camp de tir, al sector de Gasopas, que «són terrenys comunals, de fàcil accés durant tot l’any», detallava. El cementiri no només seria per als catòlics, sinó que també hi hauria una part civil i un columbari, a més d’una sala de vetlles. 

El número 5 de la llista va acabar dient que la proposta tirarà endavant sempre i quan els veïns hi estiguin d’acord. «Creiem que havent-hi 3.000 habitants fixos tot l’any, és un dret i és ètic, que hi hagi un cementiri al Pas de la Casa», concloïa. A les passades eleccions comunals, PS i Liberals també el duien la proposta al seu programa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT